Een soort droom...... kan uitkomen! (17 mrt.)

Hoi allemaal,

Als meisje droom je wel eens van iets heel speciaals? Jij ook? ik wel in ieder geval. En dan droom ik over trouwen, over bruidsjurken, over koetsen met witte paarden en ga zo nog maar even door.

Maar om te trouwen ben je nog veel te jong, dus blijft het bij dromen. Wat natuurlijk wel zou kunnen, is dat je bij een trouwerij kunt zijn, en dan ook nog op een speciale manier; als bruidsmeisje bijvoorbeeld. En als je daar dan over droomt, dat is dat iets, dat echt wel mogelijk te maken is. Voor mij overigens niet. Nee hoor, ik ben één van de meisjes, die niet in die gelukkige omstandheid is. Al mijn ooms en tantes zijn al getrouwd en al mijn neven en nichten zo oud zijn, vind ik het misschien wel helemaal niet leuk meer. Maar op dit moment zou ik het wel heeeeeel erg leuk vinden.

Vandaag begon als een hele gewone zaterdag; behalve dan dat er wat lichte sneeuw naar beneden kwam, maar dat mocht ook niet echt naam hebben. Ik liep nog in mijn pyama, toen mijn ouders thuis kwamen van boodschappen doen. Ik kreeg volledig onverwacht de opdracht mij aan te kleden om even op de koffie te gaan bij...... ??

Ontzettend leuk was het. Ik had ze al een hele tijd niet gezien, maar als we elkaar zien, dan is het gelijk weer gezellig!

De koffie/cola smaakte prima en na wat gezellige onderwerpen kreeg ik ineens een kaart van haar (ik zeg nog even niet wie het is). Ja, dan word je natuurlijk nieuwsgierig. Dus ik maak de envelop open en lees wat er op staat........ Eerst schrok ik echt wel...... Ik wist even niet hoe ik moest reageren. Maar wat is dit leuk zeg!.......


Ik mag bruidsmeisje zijn bij het huwelijk van!..... En mijn pa, die trouwt ze als ambtenaar.

Nou, bruidspaar; ontzettend bedankt! Jullie weten het natuurlijk al, maar ik voel me echt vereerd om dit te mogen doen! Ik kijk er al helemaal naar uit.

Liefs,
Lieke

Reacties